Hem » Låna pengar snabbtEnstaka inlägg

Låna pengar snabbt

Ibland behöver du en viss summa snabbt och gärna omedelbart utan problem. När du lånar av en bank är det alltid en lång ansökningsprocess som du inte alltid har tid med. Men ett snabblån kan du få ut redan samma dag eller dagen efter. Är snabblån en bra ide? Inte alltid men i vissa fall har du inget val.

Om till exempel bilen har gått sönder eller något liknande och du vet med dig att du kommer kunna betala av snabblånet inom kort tid kan det vara en smart lösning på problemet. Men om det kommer ta tid för dig att betala tillbaka summan är det bättre att ansöka om ett privatlån. Även om det innebär att du får vänta på den summa du behöver.

Går det att låna utan UC?

I de allra flesta fall är det en omöjlighet då lagen i Sverige säger att långivare måste ta en UC innan de beviljar ett lån. Men det finns sms lån utan UC för dig som har en låg kreditvärdighet. Även om dessa lån inte är fördelaktiga för dig överhuvudtaget., har du ibland inget annat val än att acceptera villkoren. För mer information, besök smslånutanuc.net.

Men som sagt bör du vara säker på att du faktiskt kan betala tillbaka hela summan inom återbetalningstiden. Annars hamnar du lätt i en nedåtgående spiral ekonomiskt. Som är väldigt svårt att ta sig ur inom en snar framtid.

Du som har tid att vänta på ett lån

Om du har tid att vänta på summan du behöver är det alltid bättre att ta ett privatlån. Eller alternativt höja bolånet om du äger din fastighet. Snabblån och sms lån utan UC har sällan goda villkor och är sällan fördelaktiga för dig som kund. Utan långivaren som inte tar en UC måste säkerställa på andra vis att det faktiskt blir fördelaktigt att låna ut summan. Annars finns det ingen mening med att vara en långivare.

Skapa ett sparkonto

För att undvika att hamna i situationer där du faktiskt måste ta ut ett snabblån är det smart att skapa ett sparkonto. På så sätt har du alltid en buffert om olyckan skulle vara framme. Och nuförtiden är det väldigt enkelt att skapa ett sparkonto. Oftast går det att göra direkt på bankens hemsida eller via appen till din vanliga bank. Dessutom kan du döpa dina sparkonton vilket oftast motiverar dig till att spara mer varje månad.

Och du som tycker om att resa på semester kan skapa ett speciellt semesterkonto för att alltid ha råd med semestern utan problem. När du sparar pengar speciellt till vissa saker är det lättare att lägga en månadsbudget och faktiskt hålla dig till den. När hela summan sitter på samma konto är det svårt att få en klar och snabb översikt över din ekonomi. Och då är det lätt att spendera lite för mycket varje månad. Eftersom det trots allt finns pengar på kontot.Skriv en kommentar

*Din epost address visas aldrig offentligt. Obligatoriska fält är markerade.